• 4300+
  Отворете
  собствен онлайн магазин сега
  Изгодно, постоянно развиващо се, професионално решение.
  Тествайте две седмици напълно безплатно и без задължения!
 • Домейни
  регистрация на изгодни цени
  COM домейн30лв+ДДС/годинаБруто: 36лв/година
  EU домейн20лв+ДДС/годинаБруто: 24лв/година
Благодарим Ви, че избрахте нашите услуги! По-долу имате възможност да разберете коя услуга точно по какъв начин може да поръчате. На тази страница ще намерите и линковете, с чиято помощ лесно може да отидете на подходящата страница. Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се обърнете към нас.
Поръчка на онлайн магазин и онлайн пазар
Ако все още не сте създали собствен онлайн магазин в системата ни, то може да го направите с помощта на линка по-долу. Ако вече сте създали тестови онлайн магазин и нашите услуги са спечелили Вашето одобрение, моля, с помощта на линка по-долу влезте в административната област и натиснете "За да поръчате нашите платени услуги НАТИСНЕТЕ ТУК".
Поръчка на домейн и хостинг
С помощта на услугата UnasHosting може да поръчате домейни с различни окончания, както и дисково пространство към тях. Използвайте дисковото пространство за сайтове, имейли, база данни и др.
Поръчка на SSL сертификат
Secure Socket Layer e технология, която осигурява високо ниво на сигурност при преноса на данни между сървъра и компютъра на потребителя. Неоторизирани лица нямат достъп до информацията, която се обменя. Фирмата ни предлага такива сертификати.